SOS Jagnięcy Maślany

SOS Jagnięcy Maślany
SOS jagnięcy maślany jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Ten sos ma 250 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka miodu, pasty pomidorowej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to SOS Jagnięcy, Kotlety Jagnięce Z Sosem Warzywnym, oraz Pieczona jagnięcina z sosem pomidorowym.

Instrukcje

1
Doprawić jagnięciną garam masala i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
2
Podgrzać 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć kostki jagnięce, aż się zarumienią, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Wyjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Roztopić pozostałe masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Dodać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Wymieszać kurkumę, imbir i czosnek. Gotować i mieszać przez 1 minutę. Wymieszać w Cayenne i pasty pomidorowej, aż dobrze wymieszane, a następnie wymieszać w wodzie. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i powrót jagnięciny na patelni. Dusić na małym ogniu przez około 20 minut, lub aż jagnięcina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
KurkumaKurkuma
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
7
Wymieszać ze śmietaną i miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
8
Przełożyć do naczynia i udekorować kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn