Sos Holenderski
Sos holenderski może być tylko bezglutenowe, lakto ovo Wegetariańskie, pierwotne i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 13g tłuszczu i w sumie 125 kalorii. 587 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką masło, pieprz, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Działa najlepiej jako sos, i odbywa się w przybliżeniu 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sos Holenderski, Sos Holenderski, oraz Sos Holenderski dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W podwójnym bojlerze lub metalowej misce nad gotującą się wodą stale ubijaj żółtka, wodę i sok z cytryny, aż mieszanina osiągnie 160° lub będzie wystarczająco gruba, aby pokryć grzbiet metalowej łyżki. Zmniejsz ciepło do niskiego. Powoli skrop ciepłym roztopionym masłem, ciągle ubijając.
Ubij sól, paprykę i pieprz.