SOS Guasacaca
SOS Guasacaca to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 209 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę serrano, sól, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj SOS Guasacaca, Guasacaca (SOS Awokado), oraz SOS Guasacaca (Wenezuela) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać kolendrę, olej, cebula, papryka, ostry sos, musztarda, papryka serrano, czosnek, sok z cytryny, sól, ocet, sos Worcestershire i cukier do miski i wymieszać z blenderem zanurzeniowym, aż składniki są połączone, ale SOS jest nadal masywny. W osobnej misce rozgnieść awokado.
Dodać do sosu i delikatnie połączyć składniki dobrze.
Podawać natychmiast z empanadas, lub przenieść do szczelnego pojemnika z pestek awokado, spowolnić utlenianie awokado.