SOS Guasacaca to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 209 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę serrano, sól, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj SOS Guasacaca, Guasacaca (SOS Awokado), oraz SOS Guasacaca (Wenezuela) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać kolendrę, olej, cebula, papryka, ostry sos, musztarda, papryka serrano, czosnek, sok z cytryny, sól, ocet, sos Worcestershire i cukier do miski i wymieszać z blenderem zanurzeniowym, aż składniki są połączone, ale SOS jest nadal masywny. W osobnej misce rozgnieść awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone