SOS Grzybowo-Cebulowy

SOS Grzybowo-Cebulowy
SOS Grzybowo-cebulowy może być tylko sosem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 61 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, masło, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Karmelizowana cebula i pieczarki Portobello z sosem smażonym, Filety Wołowe Z Sosem Koniakowo-Grzybowo-Cebulowym, oraz Piersi z kurczaka w sosie Pieczarkowo-cebulowym.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Dodać grzyby, i smażyć 10 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Zdjąć z ognia.
4
Roztopić 3 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 5 do 7 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
5
Ubić w mące. Gotować, stale ubijając, aż lekko zbrązowieje (około 1 minuty). Stopniowo ubijamy bulion i kolejne 2 składniki. Gotować, ubijając stale, aż zgęstnieje i bąbelki. Wymieszać grzyby i gotować, ciągle mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn