SOS gorąco-kwaśny
Gorący i kwaśny sos może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 98 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sos sojowy, oliwa z oliwek, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zupa gorąco-kwaśna, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
W małej misce, ubić razem bulion lub wodę, sos sojowy, cukier, sos Worcestershire, i skrobia kukurydziana, stale mieszając, aż skrobia kukurydziana rozpuszcza.
Podgrzać wok lub patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej i podgrzewaj przez 30 sekund.
Dodać imbir, czosnek, i pieprz płatki i Stir-smażyć, aż pachnące, o 15 sekund.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i doprowadzić do wrzenia. Gotować, ciągle mieszając, aby zapobiec grudkom, aż sos lekko zgęstnieje, około 1 1/2 minuty.