SOS Gorgonzola

SOS Gorgonzola
SOS Gorgonzola może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury SOS. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Mieszanka zielonej cebuli, czosnku, sera gorgonzola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Spróbuj SOS Gorgonzola, SOS Gorgonzola, oraz Krewetki W Sosie Gorgonzola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu na małym ogniu, połączyć masło, ser Gorgonzola, zielona cebula, czosnek i pieprz. Podgrzewaj powoli przez około 5 minut, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż sos będzie ładny i kremowy. Sos ten można również gotować na chłodnej części grilla podczas grillowania mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Zielona CebulaZielona Cebula
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn