SOS Espresso-Bourbon Caramel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu Espresso-Bourbon Caramel. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 1G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz bourbon, syrop kukurydziany, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj George Caramelin: czekoladowe babeczki cynamonowe z lukrem waniliowym, sosem Bourbon Caramel i kandyzowanymi orzechami pekan, Lody waniliowe z sosem Espresso-karmel, oraz Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w rondlu o średnim ciężarze na średnim ogniu.
Dodaj brązowy cukier, śmietanę i syrop kukurydziany i wymieszaj, aż będzie gładka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Zdjąć z ognia, ubić w bourbonie i espresso, i odstawić, aż lekko ostygnie, o 20 protokół. Przed podaniem ubić sos na gładką masę.