SOS Easy Blender Hollandaise
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu holenderskiego easy Blender. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 231 kalorii, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz masło, żółtka jaj, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to SOS Easy Blender Hollandaise, Julia Child ' s easy Blender Hollandaise Sauce, oraz Julia Child ' s easy Blender Hollandaise Sauce.
Instrukcje
Napełnij duży rondel ćwierć drogi pełną wodą i doprowadzić go do dusić na dużym ogniu.
Wyjmij go z ognia i odstaw na bok.
Umieścić żółtka i sok z cytryny w blenderze i miksować na średniej prędkości, aż mieszanina rozjaśni się w Kolorze, około 30 sekund.Zmniejsz prędkość blendera do niskiej, Usuń małą nasadkę (pokrywkę do wlewania) z pokrywki blendera i powoli wlej całe roztopione masło. Wyłączyć blender, dodać sól i pieprz, i pulsować do combine.To przechowywać hollandaise ciepły, umieścić dzban blendera bezpośrednio w zarezerwowanej gorącej wodzie, aż będzie gotowy do użycia.