Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać Jackie wódka SOS spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,78 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz przecier pomidorowy, pastę pomidorową, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Sos Do Wódki, Cavatappi z sosem wódki, oraz Krewetki Z Sosem Wódki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać koncentrat pomidorowy do mieszanki cebuli, pracując wszystkie grudki się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wlać wódkę i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
3
Dodać pokruszone pomidory i przecier pomidorowy. Doprawić oregano, pieprzem, solą, tymiankiem, natką pietruszki i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Powrót do gotować na wolnym ogniu; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować 45 minut, mieszając od czasu do czasu.
5
Dodaj wodę, jeśli sos staje się zbyt gęsty, jak gotuje, ale pamiętaj, że będziesz dodawanie śmietany wkrótce, więc nie cienkie go zbytnio. Po ugotowaniu sosu, mieszać w śmietanie, aż konsystencja i kolor są do własnych upodobań. Gotować kolejne 5 do 10 minut, aby podgrzać.