Sos Do Spaghetti
Sos Spaghetti może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 121 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.11 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś płatki chili, borowiki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 88%. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć grzyby i 2/3 szklanki wrzącej wody.
Odstawić do miękkości, około 20 minut. Delikatnie pocierać grzyby, aby uwolnić ziarno, następnie podnieść z wody, wycisnąć do sucha i drobno posiekać. Płyn rezerwowy.
W międzyczasie połączyć czosnek, cebulę i olej w 8-do 10-quart patelni na średnim ogniu. Mieszać często, aż cebula są lekko rumiane i smak słodki, o 10 protokół.
Do patelni dodajemy grzyby i większość namoczonego płynu, odrzucając ziarnistą pozostałość. Dodaj również pomidory, pietruszkę, wino, tymianek, cukier i płatki chili. Doprowadzić do wrzenia i gotować szybko, aż zredukowane do 3 kwarty, o 1 1/4 godziny; mieszać często.
Użyj gorącego, lub niech sos ostygnie, a następnie przykryć i schłodzić do 5 dni. Aby przechowywać dłużej, zamrozić w łatwych w użyciu porcjach.