Sos do pierogów
Sos do maczania pierogów to bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański przepis na 10 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 12 kalorii . Za 13 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut . Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Mieszanka oleju chili, sosu sojowego, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź również podobne przepisy: Zupa z kurczakiem i pierogami , Azjatyckie roladki z indykiem i sałatą z sosem do maczania , oraz Pieczone pierożki z kwiatami wieprzowymi i sosem sojowo-imbirowym .
Instrukcje
W misce wymieszaj jasny sos sojowy, ciemny sos sojowy, ocet winny z czerwonego wina, olej chili, imbir, cukier, czosnek i zieloną cebulę; przelej do szczelnego pojemnika, zamknij i odstaw do lodówki na 1 godzinę.