Sos do maczania ogórków pomarańczowo-imbirowo-limonkowych
Pomarańczowo-imbirowo-Limonkowy sos do maczania ogórków jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 16 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szalotki, limonka ogórek, sok pomarańczowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sezam Czosnek Imbir Limonka SOS Zanurzeniowy Lub Marynata, Chrupiące Azjatyckie skrzydełka z kurczaka z sosem imbirowo-limonkowym, oraz Sos do maczania ogórków i Musztardy w stylu"Delta".
Instrukcje
Połącz marynatę limonkową, sok pomarańczowy i imbir w blenderze. Zmiksować, aż będzie gładka, około 1 minuty, zeskrobując boki i w razie potrzeby podlewając wodą.
Przełożyć do miski do zanurzania, udekorować szalotki i podawać ze smażonym kurczakiem.