Sos do kiełbasy wolno gotowanej może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 376 kalorii , 15 g białka i 22 g tłuszczu . Ten przepis służy 12 osobom. Za 1,86 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup orzechy pekan, masło, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 20 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 45% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy obejmują wolno gotowany mus jabłkowy , wolno gotowaną peklowaną wołowinę i kapustę oraz wolno gotowane chili z wołowiną .
Instrukcje
1
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż kiełbasę, seler i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Przełożyć do dużego naczynia; wymieszać pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Umieścić w 5-qt. wolnowar pokryty sprayem kuchennym. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 3-4 godziny lub do momentu, aż się podgrzeje, a jabłko będzie miękkie, raz mieszając.