SOS Dla Niemowląt Portobella Alfredo

SOS Dla Niemowląt Portobella Alfredo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj sosu Alfredo Baby Portobellan. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako sos. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mieszankę serów, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Portobella Mushroom Burger, Farm Fresh Portobella Burgers, oraz Makaron z bakłażanem, Portobellą i pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby, cebulę i czosnek proces w blenderze, aż mieszanina jest puree. 2 łyżki masła rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać pastę grzybową w roztopionym maśle, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Roztopić 2 łyżki masła w osobnym rondlu na średnim ogniu; stopniowo posypać mąkę do roztopionego masła, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Ubijamy pół na pół do pasty z mąki; gotujemy i mieszamy, aż sos będzie gęsty i gładki, od 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Ubić mieszankę grzybową do sosu i gotować, aż sos zgęstnieje nieco więcej, o 10 protokół. Ser wymieszać w sosie; gotować, aż ser topi się, 2 do 3 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn