SOS daktylowy z brązowym cukrem i Brandy
Brązowy cukier i sos daktylowy Brandy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli masz połówki orzechów pekan, cynamon, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sticky Toffee Date Cake with Brown Sugar Caramel Sauce, Brązowy cukier brandy krem, oraz Brown Sugar & Brandy Pear-turnovers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło roztopić z cukrem, cynamonem i solą na średniej patelni na dużym ogniu.
Dodać daty i 1/2 szklanki wody i gotować, aż mieszanina jest gotowanie i łączy się w sosie, o 5 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i ostrożnie dodać brandy. Wymieszać, aby połączyć.
Podawać na gałkach lodów waniliowych z orzechami pekan.