Sos czosnkowo-serowy
Need a przystawka pescatariańska? Czosnek i ser Popovers może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sok z cytryny, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Natka Pietruszki-Cytryna-Czosnek, Popowersy Serowe, oraz Popowersy Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Masło: w małej misce wymieszaj masło, pastę anchois, szczypiorek, sok z cytryny i skórkę z cytryny na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem (jeśli używasz), do smaku.
Popovers: umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spray 12-count muffin lub popover patelni z oleju roślinnego gotowania sprayu. Odstawić.
W blenderze dodać jajka i czosnek. Zmiksować na średniej prędkości do uzyskania piany, około 15 sekund.
Dodać mleko i sery i zmiksować na gładką masę.
Dodać mąkę, sól, pieprz i natkę pietruszki. Mieszaj na średniej prędkości, aż do włączenia.
Wlać ciasto do kubków muffin, napełniając każdą filiżankę w granicach 1/4 cala od góry.
Piec, bez otwierania drzwi piekarnika, aż nadmuchane i złoty, o 30 do 35 protokół.
Wyjąć z piekarnika i podawać z masłem anchois.