Sos Czosnkowo-Balsamiczny Do Steków

Sos Czosnkowo-Balsamiczny Do Steków
Pieczony czosnek - sos balsamiczny stek jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, pomidory śliwkowe, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sos czosnkowo-balsamiczny do steków, Grillowany stek balsamiczny z marynowanym czosnkiem, oraz Grillowany stek pieprzowy Johnny Garlic z sosem balsamicznym Cabernet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 1 1/2 szklanki ciepłej wody i rodzynki w średniej misce; odstawić, aż rodzynki są miękkie, co najmniej 15 minut i do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszać ocet i szalotki w małej misce; odstawić 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać mieszaninę octu do mieszaniny rodzynek, a następnie wymieszać wszystkie pozostałe składniki. Pracując w 3 partiach, mieszaninę przecieru w blenderze, aż będzie gładka. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Powrót mieszaniny do średniej miski. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin do mieszania smaków. Czy z wyprzedzeniem można dokonać 1 tydzień do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSos
Magazyn