Sos czekoladowy i ciasteczka

Sos czekoladowy i ciasteczka
Sos czekoladowy i ciasteczka wymagają około 1 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 21 g tłuszczu i łącznie 412 kalorii . Za 40 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 10 osób. 76 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka maślanki, sody oczyszczonej, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo niedrogi przepis dla fanów kuchni południowej. Dobrze sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 45% , co jest solidne. Podobne przepisy obejmują Breakfast Biscuits and Gravy , Whole Wheat Biscuits & Chicken Sausage Gravy oraz Grand Apple and Cinnamon Biscuits .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 230°C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mała Garść świeżych Liści Kolendry, PosiekanychMała Garść świeżych Liści Kolendry, Posiekanych
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń Waniliowy Bez TłuszczuBudyń Waniliowy Bez Tłuszczu
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
1 Pinta 9 Uncji Płynu (800 Ml) świeżo Zagotowanej Wody1 Pinta 9 Uncji Płynu (800 Ml) świeżo Zagotowanej Wody
Pinta 9 Uncji Płynu świeżo Zagotowanej WodyPinta 9 Uncji Płynu świeżo Zagotowanej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Kurczaków6 Kurczaków
3
Wymieszaj tłuszcz widelcem, aż będzie miał konsystencję mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Sztuce) Czerwone Bułeczki Owocowe(po 1 Sztuce) Czerwone Bułeczki Owocowe
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
4
Stopniowo dodawaj maślankę, cały czas mieszając, aż do dokładnego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
5
Wyłóż ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię. Lekko zagniataj 2 lub 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Batony SnickersMiniaturowe Batony Snickers
6
Rozwałkuj ciasto oprószonym mąką wałkiem na grubość ok. 1,25 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Batony SnickersMiniaturowe Batony Snickers
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Wytnij z ciasta kółka za pomocą foremki o średnicy 5 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Batony SnickersMiniaturowe Batony Snickers
8
Umieść ciasteczka na natłuszczonej patelni żeliwnej. Delikatnie dociśnij górę ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(zalecane: Gotowe)(zalecane: Gotowe)
9
Posmaruj ciasteczka połową roztopionego masła i piecz przez 14 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Kiełbasa Klonowa, Luzem Lub Wyjęta Z Dużej Osłonki OgniwowejKiełbasa Klonowa, Luzem Lub Wyjęta Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mała Garść świeżych Liści Kolendry, PosiekanychMała Garść świeżych Liści Kolendry, Posiekanych
10
Posmaruj gorące herbatniki pozostałym masłem. Podziel herbatniki na pół i polej gorące herbatniki sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa, Około 3 łyżek Plus Więcej Do DekoracjiSkórka Pomarańczowa, Około 3 łyżek Plus Więcej Do Dekoracji
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Kiełbasa Klonowa, Luzem Lub Wyjęta Z Dużej Osłonki OgniwowejKiełbasa Klonowa, Luzem Lub Wyjęta Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
11
Rozgrzej masło na żeliwnej patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Klonowa, Luzem Lub Wyjęta Z Dużej Osłonki OgniwowejKiełbasa Klonowa, Luzem Lub Wyjęta Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(zalecane: Gotowe)(zalecane: Gotowe)
12
Wymieszaj cukier, mąkę i kakao. Powoli wlej 1 szklankę mleka na patelnię i dobrze wymieszaj, aby pozbyć się grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
1 Pinta 9 Uncji Płynu (800 Ml) świeżo Zagotowanej Wody1 Pinta 9 Uncji Płynu (800 Ml) świeżo Zagotowanej Wody
Mąka Z Arepas (taka Jak PAN®)Mąka Z Arepas (taka Jak PAN®)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(zalecane: Gotowe)(zalecane: Gotowe)
1 łyżeczka Oleju Roślinnego, Opcjonalnie1 łyżeczka Oleju Roślinnego, Opcjonalnie
13
Dodaj resztę mleka, cały czas mieszając, aż mieszanka zgęstnieje. Uważaj, żeby się nie przypalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Arepas (taka Jak PAN®)Mąka Z Arepas (taka Jak PAN®)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Oleju Roślinnego, Opcjonalnie1 łyżeczka Oleju Roślinnego, Opcjonalnie
14
Podawać na gorąco z biszkoptami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn