Sos Cytrynowy

Sos Cytrynowy
Sos cytrynowy to bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 44 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli masz masło, Skórka z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Szparagi i cytryna i bazylia ricotta Nadziewane Roladki łososia z sosem cytrynowym, Meyer lemon pieczona marchewka z sosem cytrynowo-czosnkowym, oraz Ciasto cytrynowo-kukurydziane z polewą cytrynową i sosem Borówkowo-kruszonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo dodawać wodę, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować 3 min., ciągle mieszając.
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj masło, skórkę z cytryny, sok z cytryny i barwnik spożywczy; mieszaj, aż masło całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MasłoMasło

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn