SOS Cumberland
SOS Cumberland to bezglutenowe i wegańskie SOS. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 178 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, skórkę z cytryny, galaretkę porzeczkową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z sosem Cumberland, Kotlety wieprzowe z sosem Cumberland, oraz Pieczone kury kornwalijskie z sosem Cumberland.
Instrukcje
Napełnij małą patelnię z sosem 2 cale wody i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Skórkę z pomarańczy i cytryny włożyć do wrzącej wody i blanszować przez 5 minut. Odcedzić płuczki z wody.
Powrót teraz pusty rondel do pieca i dodać port, galaretka z czerwonej porzeczki, sok pomarańczowy, sok z cytryny, musztarda i imbir. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ubijając do połączenia. Zmniejszyć ogień do toczenia na wolnym ogniu, mieszać w skórki cytryny i pomarańczy, i gotować, aż sos zgęstnieje na tyle, aby płaszcz łyżkę, o 30 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku do tygodnia, rozgrzewając przed użyciem.