SOS Coney Island

SOS Coney Island
SOS Coney Island wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 8G tłuszczu i w sumie 253 kalorii. Mieszanka chili w proszku, sosu pomidorowego, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako sos. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 61%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również SOS Coney Island, Coney Island Hot Dogi, oraz Coney Island Chili Dogs.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj wołowinę, cebulę i seler na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj sos pomidorowy, brązowy cukier, sok z cytryny, sos Worcestershire, chili w proszku, musztardę i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15-20 minut lub do zgęstnienia sosu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Grilluj lub gotuj hot dogi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Umieść hot dogi w bułkach; polej sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSos
Magazyn