SOS Coney Island wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 8G tłuszczu i w sumie 253 kalorii. Mieszanka chili w proszku, sosu pomidorowego, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako sos. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 61%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również SOS Coney Island, Coney Island Hot Dogi, oraz Coney Island Chili Dogs.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotuj wołowinę, cebulę i seler na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj sos pomidorowy, brązowy cukier, sok z cytryny, sos Worcestershire, chili w proszku, musztardę i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15-20 minut lub do zgęstnienia sosu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)