SOS Coney

SOS Coney
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny SOS? SOS Coney może być niesamowite przepis spróbować. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz chili w proszku, czosnek, glutaminian sodu i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Coney Hot Dog Sauce.., SOS Coney Island, oraz Klasyczny Sos Coney dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średniej patelni na średnim ogniu, podsmażyć mieloną wołowinę przez 10 do 15 minut, lub aż dobrze rumiane. Zerwać z widelcem, aż będzie dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj wodę, cebulę, czosnek, sos pomidorowy, chili w proszku, glutaminian sodu i sól. Pozostawić na wolnym ogniu przez 10 minut, lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MsgMsg
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn