SOS chlebowy z suszonymi morelami, pistacjami i miętą
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 299 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona granatu, mielony pieprz, bulion podrobowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Kuskus z suszonymi morelami, porzeczkami i pistacjami, Sałatka Zimowa z pistacjami i suszonymi morelami, oraz Kuskus z suszonymi morelami i pistacjami (wegański).
Instrukcje
Masło 8x8x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Stopić 6 łyżek masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć, aż przezroczyste, o 8 protokół.
Przenieść do dużej miski.
Wymieszaj w kostkach chleba, pestkach granatu, morelach, pistacjach, mięcie, skórce cytryny, soli i pieprzu.
Dodać bulion i wymieszać.
Przełożyć do przygotowanego dania. (Można przygotować 2 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec dressing odkryte aż do ogrzania i rumiane na wierzchu, o 40 protokół.