SOS Brązowo-Migdałowy

SOS Brązowo-Migdałowy
SOS brązowo-migdałowy to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako bardzo przystępny SOS. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, masło, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Migdałowe lody Mascarpone z brązowym masłem migdałowy Crunch, Brown Butter - Migdałowe Brownies, oraz Ciasto migdałowe brązowo-maślane.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodaj migdały; saut 2 do 4 minut, aż złoty kolor. (Nie rozgotować lub masło będzie palić.) Wymieszać z sokiem z cytryny i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Magazyn