SOS Brzoskwiniowo-Brązowy Z Cukrem
SOS brzoskwiniowo-brązowy z cukrem jest bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 66 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Mieszanka brązowego cukru, zmielony cynamon, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z brązowym cukrem z sosem BBQ brzoskwiniowym, Kotlety wieprzowe z brązowym cukrem w brzoskwiniowym sosie Barbecue, oraz Brązowy cukier - ciasto orzechowe z sosem brzoskwiniowo-klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 2 łyżki niesolonego masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 4 duże pestki i pokrojone brzoskwinie na patelnię; gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj 2 łyżki brązowego cukru i 1/2 łyżeczki zmielonego cynamonu na patelnię; gotować 1 minutę lub do roztopienia cukru, mieszając od czasu do czasu.
Końcówka sosu owocowego wiele tradycyjnych sosów owocowych wykorzystuje nadmiar cukru. Wybór owoców w szczytowej dojrzałości, gdy są naturalnie słodkie, ograniczy kalorie i cukier do minimum.