SOS Bordelaise z pieczarkami
SOS Bordelaise z pieczarkami może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 122 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wina, sos worcestershire, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to SOS Bordelaise, Steki z sosem Bordelaise, oraz Żeberka Pieczone Na Stojąco Z Sosem Bordelaise.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu. Wymieszać czosnek i szalotka, i gotować, aż szalotka zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 3 protokół.
Dodać pozostałe 3 łyżki masła, a następnie wymieszać z grzybami po rozpuszczeniu masła. Gotować i mieszać grzyby, aż zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Wlać bulion wołowy, Wino, i sos Worcestershire; doprawić liściem laurowym i tymiankiem, i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Po ugotowaniu, doprawić do smaku solą i pieprzem, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i nadal gotować, odsłonięte, aż sos lekko się zmniejszy, o 30 protokół. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w zimnej wodzie i wymieszać z gotującym się sosem, aż zgęstnieje.
Przed podaniem wyjąć liść laurowy.