Sos Bolognese może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 199 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, grubą sól, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ragù alla bolognese (sos boloński), Sos boloński (ragu Bolognese), oraz Sos Bolognese.
Instrukcje
1
W rondlu 4-ćwiartkowym gotować wołowinę, kiełbasę, cebulę, marchewkę, seler i czosnek na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina i kiełbasa zostaną dokładnie ugotowane; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Marchew
Seler
Czosnek
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszać pomidory, rozbijając łyżką. Wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu około 30 minut lub aż lekko zgęstnieje.