Sos Beszamelowy
Sos beszamelowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 61 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś szczyptę mielonego pieprzu, masła, cebuli i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular wynik 10%. Spróbuj Sos beszamelowy, Jak zrobić sos beszamelowy / sos serowy, oraz Łatwy Sos Beszamelowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do duszenia.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 15 minut. Przecedzić mieszaninę mleka przez sito nad miską; wyrzucić substancje stałe.
Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj mąkę do patelni; gotuj 1 minutę, stale mieszając. Stopniowo dodawać przecedzone mleko, mieszając trzepaczką aż do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia; gotować 9 minut lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z solą i pieprzem.