Sos Beszamelowy

Sos Beszamelowy
Sos beszamelowy to Wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 4 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mąkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Sos beszamelowy, Jak zrobić sos beszamelowy / sos serowy, oraz Łatwy Sos Beszamelowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić mąkę i gotować, ciągle ubijając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wymieszać z mlekiem; zwiększyć ciepło do medium, i gotować, stale mieszając, 6 minut lub aż zgęstnieje i bąbelki. Wymieszać z solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MlekoMleko
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn