Sos Beszamelowy

Sos Beszamelowy
Sos beszamelowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sos beszamelowy, Jak zrobić sos beszamelowy / sos serowy, oraz Łatwy Sos Beszamelowy.

Instrukcje

1
Roztopić masło w ciężkim rondlu na małym ogniu; ubić mąkę na gładką masę. Gotować, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo dodawać mleko; gotować, stale ubijając, na średnim ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn