SOS Bearnaise

SOS Bearnaise
SOS Bearnaise może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 237 kalorii, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz masło, żółtka, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 14%. Podobne przepisy to Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), SOS Bearnaise, oraz SOS Bearnaise.

Instrukcje

1
W ciężkiej patelni, saute estragon, ocet winny czerwony, i pokrojone w kostkę szalotka na średnim ogniu przez 10 do 15 minut, lub do mieszaniny staje się pasta-jak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
EstragonEstragon
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia.
3
Żółtka jaj, 1/8 szklanki gorącej wody, sok z cytryny, sól i pieprz połączyć w górnej części podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie. Gotować i mieszać, aż mieszanina osiągnie konsystencję majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
4
Usunąć mieszaninę z ognia.
5
Powoli dodawać roztopione masło, ciągle mieszając. Jeśli mieszanina staje się zbyt gruba, cienka z pozostałą 1/8 filiżanki gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
6
Dodać estragon, wino, ocet, i szalotka mieszaniny i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
WinoWino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn