Sos Barbecue Zippy

Sos Barbecue Zippy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Mieszanka sos worcestershire, musztarda dijon, granulowany czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten sos. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sos Spaghetti Zippy, Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, oraz Smażone Chipsy Marynowane Z Sosem Feta.
Instrukcje
Ubij ketchup, woda, melasa, sos Worcestershire, ocet winny biały, musztarda Dijon, brązowy cukier, sól, ostry sos pieprzowy, granulowany czosnek, i czarny pieprz razem w małym rondlu o ciężkim dnie i umieścić na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i kontynuować gotowanie na wolnym ogniu, mieszając razem, kolejne 10 minut.
Zdjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Wlać do szklanego słoika i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc. Dzięki temu smaki mieszają się i zmniejszają ostrość octu.