Sos Barbecue Zippy

Sos Barbecue Zippy
Sos Barbecue Zippy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Mieszanka sos worcestershire, musztarda dijon, granulowany czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten sos. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sos Spaghetti Zippy, Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, oraz Smażone Chipsy Marynowane Z Sosem Feta.

Instrukcje

1
Ubij ketchup, woda, melasa, sos Worcestershire, ocet winny biały, musztarda Dijon, brązowy cukier, sól, ostry sos pieprzowy, granulowany czosnek, i czarny pieprz razem w małym rondlu o ciężkim dnie i umieścić na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i kontynuować gotowanie na wolnym ogniu, mieszając razem, kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Czosnek GranulowanyCzosnek Granulowany
Ostry SosOstry Sos
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
3
Wlać do szklanego słoika i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc. Dzięki temu smaki mieszają się i zmniejszają ostrość octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn