Sos Barbecue W Stylu Kansas City
Sos Barbecue w stylu Kansas City może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 2,31 USD za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, koncentrat pomidorowy, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Dobrze sprawdza się jako niedrogi sos do Dzień Ojca. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sos: Sos Barbecue W Stylu Kansas City, Jajka sadzone z sosem Barbecue w stylu Kansas City dla 1, oraz Grill: Żeberka W Stylu Kansas City podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej olej roślinny w średnim garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż cebula jest złoty, 6 do 7 minut.
Dodaj sos pomidorowy, 1 szklanka wody, ocet, keczup, brązowy cukier, melasę, sos Worcestershire, pastę pomidorową, musztardę, czosnek w proszku i 1 łyżeczkę soli. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż cebula będzie miękka, około 15 minut. Wymieszać w ciekłym dymie. Odcedź SOS, naciskając na ciała stałe, aby wyodrębnić płyn.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze typy na grilla. Różowe jest orzeźwiające w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczne czerwone wino do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostka wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Dry Creek Vineyard Old Vine Zinfandel, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Dry Creek Vineyard Old Vine Zinfandel, Wino]()
Dry Creek Vineyard Old Vine Zinfandel, Wino
jeżyna, pikantna, jagoda