Sos Barbecue Tomatillo może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 3 i kosztuje 2,82 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, cebuli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, SOS Tomatillo, oraz SOS Tomatillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować wszystkie składniki w dużym garnku na średnim ogniu 2 godziny lub aż zielone pomidory i pomidory są miękkie. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor
Takie Jak Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Proces mixtrue, partiami, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładki, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Podawać na grillowanego kurczaka, ryby, lub krewetki.
Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować St. Francis Old Vines Zinfandel. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.