Sos Barbecue Hoisin

Sos Barbecue Hoisin
Sos Barbecue Hoisin to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 194 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jeśli masz sos sojowy, olej roślinny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Barbecue Hoisin, Żeberka Do Grilla Hoisin, oraz Hoisin Piekarnik Grill Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Dodaj sos hoisin, ketchup, sherry, ocet, miód, sos sojowy, Sriracha, pieprz Szechuan, biały pieprz i pięć przypraw w proszku; wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
SrirachaSriracha
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5
Zmiksować sos na gładką masę blenderem lub przełożyć do słoika zwykłego blendera i zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Ostudzić do temperatury pokojowej, przenieść do słoika i przechowywać w lodówce do miesiąca.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn