Sos Barbecue Do Piwa Korzennego
Przepis sos Barbecue Root Beer jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ketchup, sok pomarańczowy, melasa o łagodnym smaku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako tani SOS. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kanapki wieprzowe z sosem barbecue z piwa korzennego, Kanapki z kurczakiem z sosem barbecue Z piwem korzennym, oraz Slow-Cooker Root Beer Barbecue Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w rondlu heavy medium. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 filiżanki, o 20 protokół. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. Lekko schłodzić.
Przenieś do miski. Przykryć i przechowywać w lodówce. (Można zrobić 2 tygodnie do przodu; przechowywać w lodówce.)
* Płynne przyprawy o smaku dymu są dostępne w sklepach specjalistycznych i wielu supermarketach.