Sos Barbecue Cola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj sosu Barbecue Cola. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ketchupu, cebuli, sosu stekowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Sos Barbecue Cola, Sos Barbecue Cola, oraz Sos Barbecue Southern Cola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, imbir, i czosnek; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Wymieszać z reserved cola; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Wymieszać z ketchupem i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy sosu Stekowego A1.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Grill można połączyć z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel]()
Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel
Nasze Ghost Pines Zinfandel łączy owoce z hrabstw San Joaquin, Sonoma i Lake, aby podkreślić to, co najlepsze w każdym z tych fenomenalnych hrabstw produkujących Zinfandel. Zinfandel 2014 otwiera się bogatymi, złożonymi aromatami dojrzałego dżemu malinowego, pękniętego pieprzu i pysznego dębu. Na podniebieniu wino oferuje intensywne, jammy smaki czarnej wiśni, boysenberry, brown spice i cola oprawione bujną strukturą i długim, wielowarstwowym wykończeniem.