Sos Barbecue Brzoskwiniowo-Bourbonowy
Sos Barbecue brzoskwiniowo-Bourbonowy może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sól koszerna, musztarda dijon, świeżo czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana wieprzowina z sosem Barbecue Bourbon-brzoskwinia, Wolnoopalacz wieprzowina z sosem Barbecue Bourbon-brzoskwinia, oraz Wolnoopalacz wieprzowina z sosem Barbecue Bourbon-brzoskwinia.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Gdy pienienie ustąpi, dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj brzoskwinie, ketchup, bourbon, brązowy cukier, ocet, miód, melasę, musztardę, Worcestershire i ostry sos i wymieszaj, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż brzoskwinie zmiękną i sos lekko zgęstnieje, około 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
SOS Puree z blenderem zanurzeniowym lub przenieść sos do słoika zwykłego blendera i proces, aż będzie gładka. Doprawić solą i dodatkowym ostrym sosem do smaku.
Ostudzić do temperatury pokojowej, przenieść do słoika i przechowywać w lodówce do miesiąca.