Sorghum-Glazurowana Marchewka Dziecięca
Sorghum-Glazurowana marchewka jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, syrop sorgo, bourbon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sorghum-Glazurowana Marchewka Dziecięca, Glazurowana Marchewka Dla Dzieci, oraz Glazurowana Marchewka Dla Dzieci.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj marchew i podsmażyć aż do początkuaby zmiękczyć, o 10 protokół.
Dodaj gingerand sorgo. Gotować przez 2 minuty.
Wyjąć z ognia; wymieszać z sokiem pomarańczowym i burbonem.Powrót do ciepła; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego.Przykryć patelnię i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż marchewki będą przetargu widłowego, 5-7 protokół.Odkryj i gotuj, aż płyn zostanie zredukowany do syropowej konsystencji i carrotsare ładnie szkliwione, około 6 minut. Discardginger. Doprawić do smaku solą i pieprzem.