Sorbet Z Kantalupy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj sorbetu z Kantalupy. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 127 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kantalupę, wodę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sorbet Z Kantalupy, Sorbet Z Kantalupy, oraz Sorbet Z Kantalupy.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki doprowadzić do wrzenia w rondlu; gotować 1 minutę lub aż cukier się rozpuści.
Umieść patelnię w dużej wypełnionej lodem misce na 15 minut lub do całkowitego ostygnięcia mieszaniny cukru, od czasu do czasu mieszając.
Umieść kantalupę, wódkę i sok w robocie kuchennym; procesuj, aż będzie gładki. Przecedzić mieszaninę kantalupy przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Dodać mieszaninę cukru i śmietanę do mieszaniny kantalupy; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę kantalupy do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do momentu, gdy będzie twardy.