Sorbet Z Kantalupy

Sorbet Z Kantalupy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj sorbetu z Kantalupy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kantalupę, miód, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sorbet Z Kantalupy, Sorbet Z Kantalupy, oraz Sorbet Z Kantalupy.

Instrukcje

1
Pokroić kantalupę na pół; wyrzucić nasiona. Obrać i pokroić kantalupę; pokroić na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
2
Umieścić w pojemniku blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać mleko i miód; przykryć i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Wlać do pojemnika odpornego na zamrażarkę. Zamrozić na noc lub aż do uzyskania jędrności.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia6
Magazyn