Sorbet Truskawkowo-Maślany
Sorbet truskawkowo-maślany to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz maślankę, udekoruj: gałązki mięty, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Spróbuj Maślanka Truskawkowy Sorbet, Maślanka Truskawkowa Sorbet, oraz Sorbet Truskawkowo-Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Truskawki proces w robocie kuchennym lub blenderze 30 sekund lub do gładkiej, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Wlać puree z truskawek przez drobny sitko z siatki drucianej do dużej miski, naciskając tylną łyżką. Wyrzucić ciała stałe.
Dodać maślankę, cukier i wanilię do puree; mieszać, aż dobrze wymieszane. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Wlać mieszaninę truskawkową do pojemnika zamrażarki o objętości 1 1/2 qt. elektryczny ekspres do lodów i zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje i czasy mogą się różnić.)
Dekorować, w razie potrzeby.
*1 (16-oz.) opakowanie mrożonych truskawek, rozmrożone, może być zastąpione.