Sorbet Shakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj koktajli sorbetowych. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Mieszanka bananów, sorbetów czekoladowych, bitej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane krewetki z Gazpacho Sorbet Sorbet, Truskawkowe Shake, oraz Konik Polny Trzęsie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce dodać 1/4 szklanki mleka, przykryć i zamrozić na 15 do 20 minut.
Wyjmij miskę z zamrażarki i ręcznym trzepaczem wymieszaj przez 2 do 3 minut na wysokości, po osiągnięciu miękkich szczytów, dodaj wanilię i miód i nadal mieszaj, aż staną się sztywne. Odstawić. Pozostałe mleko, banany i sorbet zmiksować w blenderze i wlać do szklanego kubka, na wierzch polać bitą śmietaną bananową.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Mrożony deser w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "