Sorbet Melonowy
Sorbet melonowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 9 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Mieszanka kantalupy, cukier, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 31%. Spróbuj Warstwowy Sorbet Melonowy, Sorbet Melonowo-Mango, oraz Minty Melon Sorbet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu; gotować 1 minutę.
Wlać do metalowej miski i zamrozić 10-12 minut lub do uzyskania konsystencji białek, często mieszając.
Połowę kantalupy umieścić w blenderze lub robocie kuchennym; proces do pured i bardzo gładkie.
Przełożyć do dużej miski. Powtórzyć z pozostałą kantalupą. Wymieszać mieszaninę wina i sok z cytryny.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.