Sorbet Kiwano, bananowy i ananasowy

Sorbet Kiwano, bananowy i ananasowy wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 3. Mieszanka nektaru z agawy, kawałki ananasa, sok z 1 kiwano (lub użyj 1/3 szklanki innego soku owocowego lub lite mleka kokosowego) i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sorbet Ananasowo-Bananowy, Prażony ananas z anyżem ananasowym Sorbet, oraz Sorbet Ananasowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść zamrożone owoce w robocie kuchennym i pozostaw do rozmrożenia na około 10 minut.
Nektar z agawy wymieszać z sokiem z kiwano. Uruchom Robot kuchenny i pulsuj, aby dokładnie posiekać owoce.
Dodaj mieszaninę soku z agawy i proces, skrobanie po bokach procesora, jeśli to konieczne, aż będzie gładka i kremowa.
Podawać natychmiast w skorupkach kiwano lub w małych miseczkach.