Sorbet Jagodowo-Maślany
Sorbet jagodowo-maślany może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka dodatków: jagody, cukier, maślanka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślanka Jagodowa Sorbet, Maślanka Jagodowa Sorbet, oraz Borówka Limonka Maślanka Sorbet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagody przetwarzać w maszynce lub blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Do dużej miski wcisnąć puree z jagód przez cienki sitko z siatki drucianej, odrzucając ciała stałe.
Dodaj cukier, maślankę i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego do miski i mieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Wlać mieszankę jagodową do pojemnika zamrażarki 4-litrowego urządzenia do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Udekorować każdą porcję, w razie potrzeby.