Sorbet Jagodowo-Cytrynowy

Sorbet Jagodowo-Cytrynowy
Sorbet jagodowo-cytrynowy może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz jagody, skórkę z cytryny, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sorbet Mrożony Cytrynowo-Jagodowy, Sorbet Imbirowo-Jagodowy, oraz Sorbet Jagodowo-Imbirowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w blenderze lub robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić mieszaninę jagodową w pojemniku bezpiecznym dla zamrażarki i zamrozić do twardości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
3
Odstawić około 10 minut przed
4
służę.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Magazyn