Sorbet i Malina-cukier Jabłko

Sorbet i Malina-cukier Jabłko
Sorbet i Malina-cukier jabłko jest bezglutenowe i wegańskie deser. Ten przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, sorbet cytrynowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Domowy sos Malinowo-jabłkowy bez cukru, Malinowy Sorbet, oraz Frangipanowa tarta z jabłkowo-wiśniowo-białą czekoladą z sorbetem z zielonego jabłka i kompotem Brandy wiśniowo-jabłkowej.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Mrożony deser świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn