Sorbet gruszkowy zwęglony z kozim serem "śnieg"
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sól koszerną, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czerniejący makaron brokułowy ze zwęgloną cytryną i kozim serem, Nachos z polędwicy wieprzowej z sosem Mornay, awokado-kukurydzianym smakiem, Zwęglonym Jalapeno i kozim serem, oraz Kozi Ser I Gruszkowe Płatki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą miksera elektrycznego na dużej prędkości, beatgoat sera i soli w małej misce untilcreamy; stopniowo ubić w 1/2 szklanki wody.
Przenieś do płytkiego naczynia do pieczenia, przykryj i zamrażaj przez co najmniej 6 godzin. DO AHEAD: Icecan być wykonane 1 tydzień do przodu. Zamrozić.
Gotować gruszki na suchej patelni żeliwnej na średnim ogniu, okazjonalnie obracając się, aż dobrze zwęglone i po prostu zmiękną, 15-20 minut.
Ochłoń. Rdzeń, grubo posiekać, i przenieść do robota kuchennego; puréeuntil gładkie.
Przecier przełożyć do medium i zamrozić do całkowitego ustąpienia, co najmniej 6 godzin. Czy z wyprzedzeniem: gruszkowy sorbet może być wykonany 1 tydzień wcześniej. Zamrozić.
Rozgrzej piekarnik do 77°. grzać jałowce na małej, suchej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż pachnący, ok. 3 minut.
Ochłoń. Drobno zmielić w młynku do przypraw.
Za pomocą miksera elektrycznego na mediumspeed, ubić białka w średnim bowluntil spieniony. Po uruchomieniu silnika stopniowo obsiać cukrem pudrem. Zwiększ prędkość do wysokiej; bij, aż utworzą się sztywne szczyty, 8-10 minut. Złożyć w jałowcu.
Rozłóż bezę cienką warstwą na silikonowej macie do pieczenia lub dużej blasze do pieczenia wyłożonej papierem.
Piec, aż beza będzie całkowicie sucha i sucha w środku, około 4 godzin.
Ostudzić, a następnie rozbić na duże pieces.DO przed: bezę można wykonać 2 dni; przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej.
Niech gruszka sorbet siedzieć w temperaturze pokojowejnie wystarczająco miękkie, aby czerpać, o 1 godzinę.Łyżka sorbetu na talerze i top withmeringue kawałki. Za pomocą widelca, skrobać kozie kozice, aż utworzy sypki śnieg; posypać bezy.