Sorbet Bellini
Sorbet Bellini może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, sok z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sorbet Z Bazylią Truskawkową Bellini, Grillowane krewetki z Gazpacho Sorbet Sorbet, oraz Bellini Jam.
Instrukcje
Gotuj brzoskwinie, cukier i 1/2 szklanki wody w średnim rondlu na małym ogniu, aż mieszanina będzie bardzo gorąca i brzoskwinie zmiękną, o 15 protokół. Wymieszać z syropem kukurydzianym i sokiem z cytryny.
Czysty do gładkości za pomocą blendera zanurzeniowego (lub użyj zwykłego blendera, pracując partiami).
Wlać brzoskwinię czystą przez sitko do miski, używając chochli, aby przepchnąć czystą. Mieszaninę schłodzić do ostygnięcia.
Dodaj 1 szklankę wina musującego do peach pure (korek pozostały Wino i schłodzić, aż będzie gotowe do podania), a następnie zamrozić w automacie do lodów zgodnie ze wskazówkami producenta.
Przenieść do zamykanego pojemnika i zamrozić do twardego, około 5 godzin.
Do każdego z 8 schłodzonych fletów do szampana wlać 1/4 szklanki zarezerwowanego wina musującego, a następnie dodać 3 małe miarki sorbetu.